voetbalzone

Stevens: 'Titel beloning voor al het werk dat we hebben verricht'

Bart Kruyt13 mei 2010, 20:58
Laatst bijgewerkt: 13 mei 2010, 20:58
Advertentie

Afgelopen weekend liep Red Bull Salzburg de landstitel nog mis wegens een verkeerde beslissing van de arbitrage, maar donderdagmiddag kwam het alsnog goed voor de rijkste club van Oostenrijk. Sturm Graz werd met 0-2 aan de kant gezet, waardoor Salzburg Austria Wien voorbleef op de ranglijst. Huub Stevens sprak van een ‘beloning’.

/

Salzburg eindigde met één punt meer dan de concurrent uit Wenen, die zelf ook met 2-0 wist te winnen. “Deze titel is een beloning voor al het werk dat we dit seizoen hebben verricht”, noteerde De Telegraaf uit de mond van Stevens. “We moeten ons nu richten op kwalificatie voor de Champions League.”

De kampioen van Oostenrijk stroomt in bij de tweede voorronde van de Champions League. Ook dit seizoen probeerde Salzburg zich al te plaatsen voor het miljoenenbal en Bohemians uit Ierland en Dinamo Zagreb uit Kroatie werden nog wel geklopt, maar Maccabi Haifa bleek uiteindelijk te sterk te zijn. De ploeg uit Israël won zowel in Oostenrijk (1-2) als in eigen huis (3-0).

Bezig met laden …