voetbalzone

'Stevens wil PAOK versterken met middenvelders van Ajax en AZ'

Bart Kruyt27 dec 2013, 11:10
Laatst bijgewerkt: 27 dec 2013, 11:10
Advertentie

De achterstand op koploper Olympiakos Piraeus bedraagt tien punten, maar het seizoen duurt nog lang en dus mag Huub Stevens blijven hopen op het kampioenschap in Griekenland. De coach staat op het moment tweede met PAOK Saloniki en hoopt zijn elftal in januari te kunnen versterken. In de zoektocht naar mogelijke aanwinsten kijkt de Nederlander rond in de Eredivisie.

/

Griekse media melden vrijdag dat PAOK interesse heeft in twee spelers die in Noord-Holland spelen: Maarten Martens van AZ en Eyong Enoh van Ajax. Laatstgenoemde komt niet in de plannen van Frank de Boer voor en speelt zijn wedstrijden dit seizoen in Jong Ajax. De 26-jarige Enoh speelde vorig seizoen al op huurbasis voor Fulham en weet dat hij voor een vriendelijke prijs kan vertrekken uit Amsterdam.

De situatie van Martens ligt anders: de aanvallende middenvelder is juist erg belangrijk voor AZ, de club waar hij al sinds 2006 voor uitkomt. Het contract van de Belg loopt echter af en zodoende hoopt PAOK dat Martens in januari goedkoop binnengehaald kan worden. Martens heeft al aangegeven dat hij graag een buitenlands avontuur wil aangaan. Dit seizoen speelde hij nog met AZ tegen PAOK in de Europa League.

Volgens NovaSport FM is de komst van Martens het meest realistisch. De radiozender claimt dat de middenvelder het al eens is geworden met PAOK over een contract voor tweeënhalf jaar en dat het nu nog wachten is op een akkoord tussen de clubs. PAOK is bereid om 700.000 euro te betalen.

Bezig met laden …