voetbalzone

Stewart baalt: 'Heerenveen wil hem in de winter liever niet verkopen'

Bart Kruyt06 jan 2013, 11:12
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2013, 11:12
Advertentie

Earnest Stewart rekent er niet op dat Jeffrey Gouweleeuw in januari naar AZ zal komen. De verdediger van sc Heerenveen heeft weliswaar aangegeven dat hij graag naar Alkmaar zou willen verkassen, maar zijn werkgever heeft al twee keer een bod van AZ afgewezen. Volgens Stewart heeft Heerenveen duidelijk gemaakt dat zij Gouweleeuw deze maand niet wil verkopen.

/

De kans dat het tot een transfer zal komen is zodoende klein. "Never say never, maar op het moment dat Heerenveen zegt dat een transfer in de winter onbespreekbaar is, dan moet je dat respecteren", zegt Stewart tegen RTV Noord-Holland. "We voegen de speler liever vandaag dan morgen toe aan de selectie, maar we moeten verder."

Stewart is niet van plan om Heerenveen aan het twijfelen te brengen met een hoger bod op de 21-jarige Gouweleeuw, die nog tot medio 2014 vastligt in Friesland: "Volgens mij hebben wij met alle respect geboden, een bedrag dat de speler in onze ogen waard is. Dus het is niet zo dat dit bedrag opeens omhoog zal schieten", aldus de technisch directeur.

Bezig met laden …