voetbalzone

Stewart verlaat trainingskamp van PSV voor operatie in Oostenrijks ziekenhuis

Mart Oude Nijeweeme17 jul 2023, 08:59
Laatst bijgewerkt: 17 jul 2023, 08:59
Advertentie

Earnest Stewart heeft het trainingskamp van PSV afgelopen weekend moeten verlaten vanwege een operatie, zo maken de Eindhovenaren bekend via de clubkanalen. De technisch directeur kampte met een blindedarmontsteking, waar hij zich in een ziekenhuis in Oostenrijk aan heeft laten behandelen. Verwacht wordt dat hij op korte termijn terugkeert bij de selectie.

Stewart reisde net als de rest van de PSV-selectie afgelopen donderdag af naar Oostenrijk voor het trainingskamp ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Daar moest de technische man zich zondagavond laten opereren aan een blindedarmontsteking. PSV communiceert dat de operatie succesvol is verlopen en dat Stewart verwacht snel weer aan te sluiten bij de rest van de groep.

PSV bereidt zich in Oostenrijk onder meer voor op het treffen om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord op 4 augustus. Maandag melden Shurandy Sambo en Yorbe Vertessen zich bij de selectie. Het tweetal kreeg door interlandverplichtingen langer vrijaf van trainer Peter Bosz. PSV speelt komende zaterdag tegen FC Augsburg en sluit de voorbereiding af met oefenwedstrijden tegen FC Eindhoven (26 juli) en Nottingham Forest (30 juli).

Bezig met laden …