voetbalzone

Stoch: 'Dat alles mogelijk is, hebben wij wel bewezen'

Bart Kruyt26 jun 2010, 11:11
Laatst bijgewerkt: 26 jun 2010, 11:11
Advertentie

Miroslav Stoch weet wat hij aankomende maandag kan verwachten. De vleugelaanvaller speelde in het afgelopen seizoen in dienst van FC Twente twee keer tegen Gregory van der Wiel, die hij maandag opnieuw zal tegenkomen in de wedstrijd tussen Nederland en Slowakije. Stoch kijkt met vertrouwen vooruit, maar weet dat Slowakije de underdog is.

/

De Slowaken zorgden donderdag voor een grote stunt, door regerend wereldkampioen Italië uit het toernooi te schieten. "De Italianen móesten winnen en dat zag je", zo keek Stoch terug in AD/Sportwereld. “Zo zal het tegen Nederland ook zijn. Zij zijn de betere ploeg, maar mogen niet van ons verliezen. Wij willen graag nog een keer verrassen. Dat alles mogelijk is, hebben wij wel bewezen door als klein landje de wereldkampioen uit het toernooi te knikkeren.”

Na het landskampioenschap met FC Twente maakt Stoch nu een mooi toernooi mee met Slowakije. "Het is fantastisch, maar misschien is er nog meer mogelijk. Ik verheug me in elk geval op de duels met de Nederlanders die ik nog ken uit de Eredivisie", aldus de dribbelaar, die alleen tegen Italië in de basis begon. Volgend seizoen speelt Stoch in Turkije voor Fenerbahçe.

Bezig met laden …