voetbalzone

Stojkovic: ‘Arsenal is niet in vorm, daar moeten wij van zien te profiteren’

Peter Nusselder28 sep 2010, 10:03
Laatst bijgewerkt: 28 sep 2010, 10:03
Advertentie

Arsenal speelt dinsdagavond de tweede groepswedstrijd in de Champions League bij Partizan Belgrado. Als The Gunners in Servië willen winnen, zullen ze voormalig Vitesse-doelman Vladimir Stojkovic moeten passeren. Die is er echter van overtuigd dat zijn ploeg een goede kans maakt.

/

De goalie heeft de tegenstander geanalyseerd en is er niet ongelukkig mee dat aanvoerder Cesc Fàbregas ontbreekt bij de ploeg uit Londen. De Spanjaard speelt niet mee vanwege een hamstringblessure. “Arsenal is een andere ploeg zonder Fàbregas. Het is een opluchting dat hij er niet bij is”, vindt Stojkovic, die het eerste Europese groepsduel met Partizan verloor van Shakthtar Donetsk (1-0).

Arsenal wist de eerste Europese wedstrijd van het seizoen overtuigend met 6-0 te winnen van Sporting Braga en staat derde in de Premier League, maar verloor afgelopen weekend in eigen huis van West Bromwich Albion. Stojkovic put moed uit dat resultaat. “Arsenal is niet in vorm”, aldus de keeper tegenover diverse Servische media. “Daar moeten wij van zien te profiteren.”

Bezig met laden …