Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stomdronken Mario Balotelli kan niet meer op zijn benen blijven staan en gaat viraal

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Mario Balotelli, die afgelopen weekend stomdronken werd gefilmd.

De 33-jarige aanvaller is momenteel op vakantie in Lignano Pineta, een Italiaanse badplaats in de provincie Udine. Hij werd afgelopen zaterdag, na de nederlaag van Italië tegen Zwitserland (0-2), gefilmd nadat hij duidelijk te diep in het glaasje had gekeken.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Op het filmpje is te zien dat Balotelli op de grond ligt. Een voorbijganger probeert hem overeind te helpen, waarna het tweetal samen opnieuw op het asfalt valt.

Door zijn transfervrije vertrek bij het Turkse Adana Demirspor zit Balotelli momenteel zonder club. Hij zag zijn land afgelopen weekend in de achtste finales van het EK uitgeschakeld worden. Zelf speelde Balotelli 36 interlands voor Italië. In september 2018 kwam hij voor het laatst in actie voor La Squadra Azzurra.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Misschien komt het door zijn vrolijke hoofd, maar ik heb altijd wel kunnen lachen om Balotelli. Het is jammer dat hij zijn potentie nooit echt waargemaakt heeft, want bij vlagen zag je echt zijn ongelofelijke kwaliteiten! Toch ook wel iconisch geworden op zijn eigen manier.

1 juli 2024 om 09:05
0

Iconisch door al het maffe dat hij deed/doet. Vuurwerk in de kleedkamer afsteken, dartpijlen op jeugdspelers gooien, zijn eigen badkamer in de fik zetten, een hesje niet normaal aan kunnen doen en ga zo maar door. Inderdaad zonde dat hij zijn potentie niet heeft waar kunnen maken, want potentie had hij zeker.

1 juli 2024 om 12:45
0

Ben je die wedstrijd tegen Duitsland vergeten? Met zijn krachtige uithaal en legendarische pose? Hij heeft het echt wel waar gemaakt, alleen niet lang vast kunnen houden. Blijft toch wel ene leuke voetballer met briljante Italiaanse voetbalnaam. Ook mooi hoe zijn relatie altijd was met Mancini .

1 juli 2024 om 12:54
0

Nee, ik vind dat hij zijn potentie absoluut niet waar heeft gemaakt. Hij heeft met zulke momenten inderdaad laten zien dat hij heel goed kan voetballen. Enkele van zulke momenten betekent niet direct dat je het waarmaakt. Zijn potentie waarmaken had betekent dat hij jarenlang een van de beste spitsen ter wereld zou zijn. Want die potentie had hij.

1 juli 2024 om 09:20
0

De drank is verkeerd gevallen maar hij ook🤣

1 juli 2024 om 10:34
0

Hij had wel een vrolijke dronk;-)))

Had dit Italie rond deze periode een ronde verder moeten schieten gezien zijn potentie, helaas heeft god het talent aan een verkeerd persoon geschonken. Kleurrijke voetballer en kleurrijk mens, zo gek als een deur en alles behalve een topsporter. Kan er wel om lachen maar eeuwig zonde van het talent.

1 juli 2024 om 08:49
0

Heb bij hem ook nooit echt het gevoel gehad dat hij oprecht plezier in het spelletje had. Heeft natuurlijk wel elke keer als het op het allerlaatste moment was, weer een redelijk seizoen ergens gedraaid. En zo komt hij steeds weer aan een nieuwe club. Geld was zijn drijfveer. Zou er ook niet van opkijken als hij nog even 2 jaar tekent bij een laagvlieger in SA en er dan mee ophoudt. Uiteindelijk hebben we wel om hem kunnen lachen en eens jn de 3 jaar kunnen genieten van zijn voetbalkwaliteiten maar een echte topper zou het nooit gaan worden. Vanaf City kon je dat al duidelijk zien.

1 juli 2024 om 08:58
0

Eens hoor. Balotelli heeft de mentaliteit niet om een echte topper te zijn.

Anderzijds had hij met zijn 33-jaar nog steeds een topspits kunnen zijn. Want talent had hij echt in overvloed.

1 juli 2024 om 11:00
0

Die goals tegen volgens mij Duitsland vergeet ik niet meer! Fantastisch was dat

1 juli 2024 om 13:29
0

@Deenb: waarom zou God het talent aan de verkeerde hebben gegeven? Misschien heeft ie de slechte mentaliteit wel aan de verkeerde gegeven? 😉
@ACMilan: Als je in SA zo dronken over straat gaat, kom je er niet zo makkelijk mee weg, dus lijkt me niet t beste idee 😉

1 juli 2024 om 18:51
0

Haha zeg bij Balotelli nooit nooit. Zou me niets verbazen als hij daar dan ook weer in opspraak komt. Daarnaast geld genoeg om wekelijks even een privéjet te pakken en zich daar laveloos te zuipen haha

1 juli 2024 om 09:01
0

God heeft hier weinig mee te maken. Het is Balotelli zelf die het vooral aan zichzelf te danken heeft dat hij uiteindelijk zo weinig uit zijn carrière heeft gehaald. Iets meer discipline en iets minder rare fratsen en hij was wellicht ook Europees Kampioen geweest in 2021.

1 juli 2024 om 09:26
0

Tja, deze kerel had een enorme last voor de gemeenschap geweest als die niet goed kon voetballen dus misschien beter zo?

1 juli 2024 om 10:24
0

Als we stilstaan bij de wijze waarop de Italiaanse gemeenschap (op sommige momenten) vanaf jonge leeftijd met hem is omgegaan, dan was hij kennelijk al een enorme last voor hen... En daar heeft hij bijster weinig voor hoeven doen.

1 juli 2024 om 16:46
0

Yup is sowieso erg schadelijk geweest.

De wijze waarop hij Duitsland met twee goals in het verleden op een EK uitschakelde was indrukwekkend. Jammer dat hij die lijn niet langere tijd kon doorzetten.

1 juli 2024 om 08:51
0

Iedereen heeft het altijd over die wedstrijd, ga er niet vanuit dat dat zijn klasse was. Die had die wedstrijd gewoon geluk.. niets meer niets minder.

1 juli 2024 om 14:48
0

Was geen geluk, hij heeft vele nog veel mooiere treffers gemaakt in zijn carrière. Maar ik kan begrijpen dat als Balotelli voor de club heeft gespeeld die je lief hebt, dat je dan niet voldaan bent door hetgeen dat hij geleverd heeft. Maar gebrek aan talent en klasse had hij niet, wel een dramatische mentaliteit

1 juli 2024 om 18:54
0

Ach bij Milan heeft hij het de eerste periode gewoon goed gedaan. Talent zat inderdaad maar echte wereldklasse was het imo echt niet. Destijds terecht de Golden Boy gewonnen, maar een speler die zoveel verdient zou toch wel 20+ goals per seizoen moeten maken.

Ben benieuwd of hij toen wel een hesje aan kon trekken

Het meest trieste aan dit verhaal is toch dat mensen het nodig vinden om dit te filmen en online te gooien voor de views, allemaal over de rug van een mens van vlees en bloed.

Het lijkt me echt verschrikkelijk om beroemd te zijn in deze tijd. De maatschappij is echt een trieste aaneenschakeling van emotieloze individualisten aan het worden waar mede-mensen vooral als een verhaal of een kans om viral te gaan worden gezien.

Oké, genoeg maandagochtend blues, fijne werkweek iedereen!

1 juli 2024 om 09:58
0

Ik ben het helemaal met je eens. Goed verwoord.

1 juli 2024 om 10:45
0

Amen.

1 juli 2024 om 14:33
0

Hear hear..goeie teksten

1 juli 2024 om 17:40
0

Het internet staat vol met zulk soort filmpjes. Heeft niet per se met beroemd zijn te maken. Kijk bijvoorbeeld maar eens op dumpert

1 juli 2024 om 19:22
0

Want als het jouw buurman Henk was hadden wij er hier ook over gelezen?

De beste man geniet er van en waarom ook niet, nog even cashen in Saudi en daarna, tja. Heel benieuwd wat hij na zijn carriere gaat doen

Beetje raar dat er onder dit onderwerp gereageerd mag worden. Het is toch eigenlijk te triest voor woorden wat we zien gebeuren? Ik kan er eigenlijk niet eens om lachen.

1 juli 2024 om 18:01
0

Dat hij bezopen is, is dikke prima. Het is alleen triest dat wij het zien gebeuren. Houd dit lekker voor je

Maaaaaar....het is een heel kort filmpje. Je kan vraagtekens hebben wanneer hij even een paar seconden op de grond ligt. Maar als je stomdronken bent, sta je toch niet zo op en ren je zo lachend weg. Ik denk dat het heel overdreven is en het reuze meevalt, hooguit aangeschoten

Leuk VZ om iemand belachelijk te maken. De man is niet stomdronken, hij springt zelfs op en dat kun je niet doej als je stomdronken bent.

Echt triest dat er voor likes en aandacht mensen belachelijk worden gemaakt..

Zet er dan gewoon bij, Balloteli maakt in dronken bui een dolletje ofzo, ipv stomdronken niet op benen staan..

Ik hou niet van dit soort berichten, waar is t respect gebleven.

"de postbode juicht toch ook niet zodra hij zijn post bezorgd" vanaf dat moment toen hij dat zei was het een feit dat hij gewoon voetbalt voor geld en geen interesse heeft om de beste te zijn en zijn ware potentie te bereiken

@hofje Het is inderdaad triest dat dit soort berichten op een website als voetbalzone wordt gegooid. Het is een beetje niveau Prive/evert Santegoeds die een lulhannes met fototoestel achter Mathijs van Nieuwkerk aan stuurt om voor volk en vaderland vast te leggen dat ook van Nieuwkerk wel eens moet pissen. (n.b. ik heb niet naar het filmpje gekeken. Ik zag die halve gek als speler ooit schitteren in het Etihad stadion. Dat is genoeg van wat ik van hem wil onthouden)

1 juli 2024 om 15:37
0

Snap je, maar dit zijn de clickbates van de laatste jaren. Telkens tuinen we erin..

Nadat Balotelli wederom op het asfalt terechtkwam stond hij toch redelijk vlot weer op en rende zelfs weg. Balotelli leek mij dus eerder aangeschoten dan stomdronken, zeker als je het vergelijkt met eerdere beroemde filmpjes zoals die van een stomdronken David Hasselhoff. Meer verontrustend is het feit dat zoveel mensen het nodig achten dit soort filmpjes op het Internet te smijten, sinds de introductie van het mobieltje met camera is het fatsoen soms ver te zoeken helaas.

Blijft zonde want dit had de onbetwiste nr9 van het Italiaanse elftal moeten zijn. Is nog niet eens zo oud.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren