voetbalzone

‘Stond op het punt om te tekenen in Italië, maar ik blijf bij Manchester City’

Thijs Post28 jul 2014, 14:00
Laatst bijgewerkt: 28 jul 2014, 14:00
Advertentie

Aleksandar Kolarov en Stevan Jovetic blijven bij Manchester City. De twee werden stevig in verband met een terugkeer naar Italië, maar dat is van de baan. Kolarov tekende onlangs een contractverlenging bij de kampioen van Engeland, terwijl Jovetic indruk maakt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

voetbalzone

“Ik heb mijn contract verlengd en ik blijf hier”, zegt Kolarov tegen Sky Italia. “Ik werd in verband gebracht met AS Roma, Internazionale en Juventus, maar ik stond daarentegen op het punt om te tekenen bij een andere Italiaanse ploeg. Op dit moment twijfel ik echter niet meer: ik blijf.”

Jovetic werd door Manchester City voor liefst 28 miljoen euro gekocht van Fiorentina, maar door blessures en de moordende concurrentie maakte hij in zijn eerste seizoen geen indruk. Dat doet hij in de voorbereiding op het nieuwe jaar wel. “Ik voel het vertrouwen van iedereen, dus ik blijf hier. Ik ben gebeld door veel van mijn Italiaanse vrienden, maar ik heb besloten om te blijven en mezelf te bewijzen.”

Bezig met laden …