voetbalzone

'Stoppen bij Barcelona is mijn doel, maar er kan altijd van alles gebeuren'

Daniel Cabot Kerkdijk15 mrt 2012, 06:20
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2012, 06:20
Advertentie
/

Dani Alves is bezig aan zijn vierde seizoen bij Barcelona en heeft nog een contract tot de zomer van 2015. De veelzijdige rechtsback heeft de intentie om zijn loopbaan in het Camp Nou af te sluiten, zo verzekert hij aan Sport. "Stoppen bij Barcelona is mijn doel, maar er kan altijd van alles gebeuren", stelt de Braziliaans international donderdag.

"De ene dag is een transfer niet aan de orde, de volgende dag wel", vertelt de ex-speler van Bahia en Sevilla aan de Catalaanse krant. "Het is in ieder geval mijn doel om mijn verblijf bij Barcelona zolang mogelijk te verlengen. Spelen om de prijzen, zoals we tot dusver altijd hebben gedaan."

"En natuurlijk nooit de illusie verliezen om prijzen te winnen", benadrukt Alves, goed voor 55 interlands. "We willen de supporters van Barcelona laten genieten van ons voetbal en ook de voetballiefhebbers die geen supporter van Barcelona zijn. Hopelijk zijn we daar nog lang toe in staat." De 28-jarige Alves maakte medio 2008 de overstap van Sevilla naar Barcelona en won sindsdien dertien hoofdprijzen.

Bezig met laden …