voetbalzone

'Strijd om Frans toptalent lijkt Milanese burenruzie te worden'

Bart Kruyt19 jun 2015, 17:06
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2015, 17:06
Advertentie

Er lijkt spoedig duidelijkheid te komen over de toekomst van Geoffrey Kondogbia. De middenvelder heeft in het afgelopen seizoen veel indruk gemaakt bij AS Monaco en diverse Europese topclubs werden al met hem in verband gebracht. AC Milan en Internazionale lijken op het moment het meest serieus te zijn en Sky Italia verwacht dat Kondogbia snel een beslissing zal nemen.

voetbalzone

Monaco vraagt naar verluidt zo'n dertig miljoen euro voor de 22-jarige Fransman, die inmiddels samen met zijn zaakwaarnemer met Adriano Galliani zou hebben gesproken. Milan geldt dus als een belangrijke kandidaat om Kondogbia binnen te halen, maar Inter geeft de strijd nog niet op. Er wordt beweerd dat Roberto Mancini de middenvelder zelf heeft opgebeld, in een poging hem ervan te overtuigen om voor Inter te kiezen.

Kondogbia heeft er nu twee seizoenen bij Monaco op zitten en speelde daarvoor bij Sevilla en Racing Lens. De middenvelder wordt vrijdag in de Spaanse media ook in verband gebracht met Barcelona, maar door het transferverbod van de Catalanen en het feit dat nog niet duidelijk is wie de nieuwe voorzitter wordt, lijkt het onwaarschijnlijk dat Kondogbia naar de Champions League-winnaar zal gaan. Arsenal, Manchester City, Real Madrid en Juventus zijn in het verleden ook genoemd, maar de strijd om Kondogbia lijkt een Milanse burenruzie te gaan worden.

Bezig met laden …