voetbalzone

Strijdbare Eto'o: 'Kameroen zal winnen als we alles geven'

Bart Kruyt19 jun 2010, 10:39
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2010, 10:39
Advertentie

Kameroen staat zaterdagavond voor een mogelijk cruciale wedstrijd tegen Denemarken. Beide ploegen verloren hun eerste WK-duel en zullen alles op alles moeten zetten om Nederland of Japan niet uit het oog te verliezen. Samuel Eto’o hoopt dat zijn ploeggenoten in ieder geval hun best doen, zodat ze zonder spijt het veld af kunnen stappen. Dit liet hij weten op de officiële website van de FIFA.

/

De aanvalsleider van de Afrikanen eist dan ook van zijn ploeggenoten dat ze de volle honderd procent geven tegen Denemarken. “Ik zal mijn uiterste best doen voor mijn land, het land waar ik van houd. We zullen een extreem belangrijke wedstrijd spelen. We moeten dan ook geen spijt krijgen na afloop, ik hoop dat we in staat zijn te kunnen zeggen dat we alles gegeven hebben. Dat is de manier waarop we deze wedstrijd moeten benaderen. Ik weet dat Kameroen zal winnen als we alles geven.”

Over eventuele ongeregeldheden of strubbelingen binnen de nationale ploeg wil Eto’o niets weten. “Ik wil maar één ding zeggen: we hebben nog nooit een gevecht in de nationale ploeg gehad. Ik ben één van de personen die dat weet en er is nooit een gevecht geweest in de ploeg van Kameroen. Ik wil dan ook ieder gerucht daaromtrent uit de wereld helpen”, aldus de spits van Internazionale, die reageerde op de geruchten in de media over mogelijke ruzies binnen de selectie na het verloren duel met Japan (1-0).

Bezig met laden …