voetbalzone

Strijdvaardige Donk: ‘Waarom zou een 0-4 niet kunnen?’

Bart Kruyt27 jan 2010, 10:04
Laatst bijgewerkt: 27 jan 2010, 10:04
Advertentie

Club Brugge wacht woensdagavond een hels karwei om de volgende ronde van de Beker van België te halen. De Bruggelingen moeten de 1-4 nederlaag van vorige week tegen AA Gent weg poetsen. Verdediger Ryan Donk heeft vertrouwen in een goede afloop. “Waarom zou een 0-4 dan niet kunnen?”, vraagt Donk zich af in De Morgen.

Op de vraag of het reëel is dat Brugge alsnog in de beker blijft is de voormalig speler van AZ duidelijk. “Ik vind dat niet naïef van mezelf. Ik ben gewoon een positief mens. We moeten snel proberen te scoren en dan kan het nog. We krijgen in iedere wedstrijd genoeg kansen, maar we moeten die kansen nu ook kunnen omzetten. Het wordt moeilijk, maar de beker blijft de kortste weg naar een prijs”, besluit Donk.

Zijn trainer Adrie Koster beseft dat het na de blamage van vorige week een hels karwei wordt om de volgende ronde van het Belgische bekertoernooi te halen. “We moeten realistisch zijn, we spelen uit tegen Gent en staan 1-4 in het krijt”, zei Koster. “Het belangrijkste is dat we een goede match spelen.”

Bezig met laden …