voetbalzone

‘Strootman wordt onze belangrijkste aanwinst, hij wordt steeds beter’

Peter Nusselder05 jan 2015, 15:37
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2015, 15:37
Advertentie

Kevin Strootman was vorig seizoen uitstekend op dreef bij AS Roma en maakte zich op voor het WK, maar de Nederlandse middenvelder scheurde zijn kruisband af en moest maandenlang revalideren. De linkspoot heeft inmiddels echter zijn rentree gemaakt en daar is trainer Rudi Garcia erg blij mee.

voetbalzone

De Franse oefenmeester weet nog niet of zijn club deze maand de transfermarkt op zal gaan, maar weet nu al dat hij tijdens de tweede seizoenshelft over een sterkere selectie kan beschikken. “De belangrijkste aanwinsten in januari? Juan Manuel Iturbe en Strootman”, doelt Garcia in de Italiaanse media op de aanvaller, die afgelopen zomer al werd overgenomen van Hellas Verona, en de middenvelder die onlangs terugkeerde.

“Iturbe heeft wat tijd nodig gehad om zich aan te passen, maar ik heb veel vertrouwen in hem. En bij Kevin wisten we natuurlijk dat het na zo’n zware blessure even zou duren voordat hij weer helemaal op zijn oude niveau zou zitten. Hij wordt steeds beter naarmate hij meer traint. De korte winterstop is belangrijk voor hem geweest, ook in mentaal opzicht. Hij staat nu weer fris op het trainingsveld.”

Bezig met laden …