voetbalzone

'Stuttgart besluit om Heerenveen-smaakmaker Assaidi te gaan volgen'

Bart Kruyt07 sep 2010, 09:17
Laatst bijgewerkt: 07 sep 2010, 09:17
Advertentie
/

Oussama Assaidi staat in de belangstelling van VfB Stuttgart. Khalid Boulahrouz heeft de scouts van zijn Duitse werkgever geadviseerd om de dribbelaar eens te bestuderen en de talentenjagers zijn onder de indruk geraakt van de kwaliteiten van Assaidi, zo weet Voetbal International. De vleugelspeler zal in de aankomende maanden gevolgd blijven worden.

Stuttgart bevestigt dat Assaidi al een keer bekeken is, maar aangezien de Duitsers de aanvaller niet als een directe versterking zagen, besloot de club nog niet over te gaan tot het doen van een officieel bod en zich op de transfermarkt te richten op andere spelers. Zo kwam Mauro Camoranesi, evenals Assaidi een vleugelaanvaller, vorige week over van Juventus naar Stuttgart.

In de toekomst wordt de 22-jarige Assaidi mogelijk wel interessant voor Stuttgart, dat de verrichtingen van de dribbelaar zal gaan volgen. De Marokkaan met een Nederlands paspoort is begonnen aan zijn tweede seizoen bij Heerenveen, dat hem vorig jaar voor één miljoen euro overnam van De Graafschap. Daarvoor speelde Assaidi nog bij FC Omniworld.

Bezig met laden …