voetbalzone

Stuttgart-coach ontkent aan stoelpoten voorganger te hebben gezaagd

Peter Nusselder20 okt 2010, 12:58
Laatst bijgewerkt: 20 okt 2010, 12:58
Advertentie

Jens Keller, sinds afgelopen week de nieuwe trainer van VfB Stuttgart, zegt dat hij geen rol heeft gespeeld in het ontslag van zijn voorganger Christian Gross, die een week geleden wegens de slechte prestaties van Die Schwaben ontslagen werd. Keller was de assistent-coach van Gross.

Voormalig Stuttgart-oefenmeester Armin Veh liet zich ontvallen de handelwijze van Keller niet netjes te vinden, maar daar is de nieuwe trainer het niet mee eens. “De opmerking van Veh dat ik mezelf opgewerkt zou hebben tot de functie van hoofdtrainer was niet correct”, zegt hij in de Stuttgarter Zeitung. “Tijdens mijn eerste persconferentie werd me alleen gevraagd of er iets veranderd moest worden.”

“Natuurlijk vond ik dat het noodzakelijk was om dingen anders te doen”, vervolgt Keller, “anders was ik niet in staat geweest om deze baan aan te nemen. Natuurlijk wilde ik hoofdcoach worden nadat ik mijn diploma haalde in 2007, maar het is onzin om te zeggen dat ik achter de schermen heb meegewerkt aan het ontslag van Christian Gross. Ik heb veel van hem geleerd en ben hem erg dankbaar.”

Bezig met laden …