voetbalzone

Stuttgart en Cacau naderen akkoord over nieuw, driejarig contract

Bart Kruyt10 mrt 2010, 15:09
Laatst bijgewerkt: 10 mrt 2010, 15:09
Advertentie

De interesse van Sevilla en Valencia ten spijt: Jeronimo Cacau blijft bij VfB Stuttgart. De Braziliaanse aanvaller beschikt over een aflopend contract, maar heeft bijna een akkoord bereikt met zijn huidige werkgever over een nieuw papiertje. Manager Horst Heldt zegt dat er nog deze maand een officiële mededeling zal volgen.

/

Cacau en Stuttgart zijn het in grote lijnen eens geworden over een nieuw, driejarig contract. Beide partijen moeten enkel nog wat details bespreken, maar er worden geen problemen verwacht, zo zegt Heldt in Focus. Dit betekent dat Cacau niet naar de Primera División gaat: de aanvaller werd gevolgd door Sevilla en Valencia, maar blijft bij Stuttgart.

De 28-jarige Cacau speelt al zijn gehele loopbaan in Duitsland, eerst voor 1.FC Nürnberg en sinds 2003 voor Stuttgart, en is in de laatste weken in bloedvorm. De aanvaller scoorde vier keer tegen 1. FC Köln, was vervolgens trefzeker tegen Barcelona en vond ook tweemaal het doel tegen Eintracht Frankfurt. In totaal staat hij op 169 competitieduels voor Stuttgart, waarin hij 57 keer scoorde.

Bezig met laden …