voetbalzone

Stuttgart kaapt Molinaro weg voor neus van Atlético Madrid

Bart Kruyt05 jan 2010, 07:01
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2010, 07:01
Advertentie

Atlético Madrid dacht Cristian Molinaro al binnen te hebben, maar op de valreep heeft VfB Stuttgart nog roet in het eten gegooid. De Duitse werkgever van Khalid Boulahrouz maakt via de officiële kanalen bekend dat de linksback van Juventus het seizoen afmaakt in de Bundesliga. Stuttgart huurt Molinaro tot het einde van dit seizoen.

/

Molinaro was de afgelopen twee seizoenen verzekerd van veel speeltijd bij Juventus. De komst van trainer Ciro Ferrara pakte echter nadelig uit voor de linksback. Ferrara geeft op zijn positie namelijk de voorkeur aan international Fabio Grosso, die in de zomer overkwam van Olympique Lyon. Omdat Molinaro nog tot medio 2013 onder contract staat, werd de laatste weken gezocht naar een oplossing.

Madrid leek de volgende bestemming voor de back te gaan worden, maar Molinaro koos verrassend genoeg voor Stuttgart. In de nacht van maandag op dinsdag kwam hij aan in het trainingskamp en rondde hij zijn overgang af. “Het was een lange dag, maar ik ben blij hier te zijn”, zei hij in een eerste reactie. “Ik verheug me op het voetbal in de Bundesliga. VfB Stuttgart staat momenteel op een plek op de ranglijst waar zij niet hoort te staan en ik wil de ploeg graag helpen.”

Bezig met laden …