voetbalzone

Suárez: ‘Als wij winnen, moet Neymar natuurlijk die hamburger betalen’

Daniel Cabot Kerkdijk22 mrt 2016, 23:10
Laatst bijgewerkt: 22 mrt 2016, 23:10
Advertentie

Brazilië en Uruguay staan vrijdagavond in Recife tegenover elkaar, in het kader van de kwalificatie voor het WK van 2018 in Rusland. Dat betekent een weerzien tussen Neymar en Luis Suárez, die al ruim anderhalf jaar ploeggenoten bij Barcelona zijn. De confrontatie tussen de landen heeft tot een weddenschap tussen de twee aanvallers geleid.

/

“We hebben om een hamburger gewed”, zo verzekerde Suárez tijdens een persconferentie. “Als wij winnen, moet Neymar natuurlijk die hamburger betalen.” Suárez en Neymar hebben geen geheimen voor elkaar en zijn goed met elkaar bevriend. “Bij Barcelona lachen we wat af, maar dit is een belangrijke wedstrijd en we willen winnen. Iedereen zal alles geven.”

“Ja, Neymar kent mij heel goed, maar ik ken Neymar ook heel goed. Binnen de lijnen is het uiteindelijk allemaal anders. Iedere speler weet van iedere speler hoe hij speelt, maar in een wedstrijd is het vervolgens secondenwerk.” De Zuid-Amerikaanse kwalificatiereeks is inmiddels vier duels onderweg: Uruguay verzamelde tot dusver negen punten, terwijl Brazilië voorlopig op zeven punten staat. Ecuador liet als enige land nog geen enkel punt liggen.

Bezig met laden …