voetbalzone

Suárez biedt Argentijnse fans hoop: 'Ik weet zeker dat Leo zich bedenkt'

Matthijs van Laar29 jun 2016, 13:46
Laatst bijgewerkt: 29 jun 2016, 13:46
Advertentie

Lionel Messi kondigde na de verloren finale om de Copa América aan dat hij stopt als international van Argentinië, maar Luis Suárez denkt dat het zo’n vaart niet zal lopen. De ploeggenoot van la Pulga bij Barcelona denkt dat zijn goede vriend in de emotie te snel een besluit heeft genomen.

/

“Ik weet zeker dat hij weer van gedachte verandert, maar wat hij ook besluit, hij blijft nog steeds beste”, zegt Suárez op Radio Tenfield. “Ik ken Leo en ik weet zeker dat hij zijn uitlatingen deed in een moment van teleurstelling en ontreddering. Het zou bijzonder jammer zijn voor het voetbal als hij vasthield aan dat besluit. Ik ben ervan overtuigd dat hij zich gaat bedenken.”

“Het is voor iedereen beter. Dat is mijn beslissing”, zei Messi maandag nadat hij met Argentinië na strafschoppen verloor van Chili. “De finale bereiken en niet winnen is voor ons niet voldoende. Ik heb alles gegeven, altijd geprobeerd om kampioen worden, maar het heeft niet zo mogen zijn. Het is over. Dat is hoe ik me nu voel.”

Bezig met laden …