voetbalzone

Suárez blijft imponeren: 'Hij behoort tot de vijf beste spelers ter wereld'

Matthijs van Laar09 nov 2013, 19:11
Laatst bijgewerkt: 09 nov 2013, 19:11
Advertentie
/

Sinds zijn terugkeer van een lange schorsing staat er absoluut geen maat meer op Luis Suárez. Tegen Fulham nam de spits de derde en vierde treffer van Liverpool voor zijn rekening, waarmee hij zijn seizoensproductie opschroefde naar acht doelpunten. Manager Brendan Rodgers toonde zich bijzonder in zijn nopjes met de verrichtingen van de Uruguayaan.

Het recente verleden, waarin Suárez aangaf graag weg te willen van Anfield, lijkt te zijn vergeven en vergeten. "Hij is een stertalent, maar zijn belangrijkste kwaliteit is zijn werklust. Dat proberen we ook over te brengen op de rest van het team", zei Rodgers na de 4-0 zege op de ploeg van Martin Jol. "Hij dekt door, zet druk en is een goede talisman."

Ook aanvoerder Steven Gerrard, zaterdag bij drie van de vier doelpunten betrokken, kwam woorden tekort om zijn ploeggenoot de hemel in te prijzen. "Luis behoort tot de vijf beste spelers ter wereld", zei hij zonder een spoortje van twijfel. "Mensen veroordelen hem vaak vanwege zijn verleden, maar ik beoordeel hem graag als voetballer. En hij is van wereldklasse."

Bezig met laden …