voetbalzone

Suárez haalt uit: ‘Die mensen komen gewoon om de show te stelen’

Erik van Dam15 aug 2016, 11:44
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2016, 11:44
Advertentie

Barcelona zette zondagavond een goede stap op weg naar de eerste grote prijs van dit seizoen, door Sevilla in de strijd om de Spaanse Super Cup met 0-2 te kloppen. Woensdag is de return in Camp Nou en dan kunnen de Catalanen proberen de trofee echt te bemachtigen en Luis Suárez hoopt daar vurig op. De heenwedstrijd blijft hem mede bij vanwege het gedrag van de fans van de tegenstander.

/

Na zijn openingsgoal in de tweede helft rende Suárez naar de zijlijn om zijn feestje te vieren. De fans van Sevilla trakteerden hem op verwensingen en geschreeuw, maar het deed de spits weinig. “Laat ze maar praten, ik voetbal wel gewoon”, was zijn nuchtere reactie. “In plaats van dat die mensen naar de show komen kijken proberen ze de show te stelen”, aldus Suárez.

“Het lijkt wel alsof het onze plicht is om 95 minuten achtereen ons allerhoogste niveau te halen”, zegt de spits verwonderd. Suárez is blij met de 2-0 voorsprong die Barcelona meeneemt naar de return. “Het mooiste is dat we nog thuis moeten spelen. Mede dankzij mijn doelpunt hebben we gewonnen.”

Bezig met laden …