voetbalzone

Suárez heeft geen spijt van transfer: ‘Hier kan ik echte prijzen winnen’

Gijs Freriks14 apr 2015, 22:20
Laatst bijgewerkt: 14 apr 2015, 22:20
Advertentie

Arsenal bracht twee zomers geleden twee verschillende biedingen uit op Luis Suárez, maar die werden afgewezen door Liverpool. De aanvaller tekende een paar maanden later tegen een weeksalaris van circa 240.000 euro een nieuw contract op Anfield en loodste de club met 31 doelpunten en 21 assists nog bijna naar de landstitel.

voetbalzone

Het team van manager Brendan Rodgers moest echter voorrang verlenen aan Manchester City en afgelopen zomer vertrok de 28-jarige Uruguayaan naar Barcelona. Bij die club denkt Suárez zijn prijzenkast wel aan te kunnen vullen, zo vertelt hij op de website van de Europese voetbalbond UEFA: “Dat is een voordeel aan deze club, want bij mijn vorige teams heb ik nooit echt de kans gehad om grote Europese prijzen te winnen.”

“Hooguit een kampioenschap of een beker, maar daar blijft het dan ook bij. Bij het team waar ik nu speel, willen alle voetballers iedere wedstrijd en alles winnen. Dat geeft wel aan dat het hier allemaal om eremetaal gaat, of het nu over de Champions League of Primera División of andere prijzen gaat. Alles moet gewonnen worden”, aldus Suárez.

Bezig met laden …