voetbalzone

Suárez: ‘Het is jammer dat hij vertrekt, want hij is een geweldenaar’

Gijs Freriks20 apr 2015, 21:25
Laatst bijgewerkt: 20 apr 2015, 21:25
Advertentie

Steven Gerrard neemt na dit seizoen na 28 jaar afscheid van Liverpool en gaat naar Los Angeles Galaxy. Luis Suárez speelde vier seizoenen met de clubicoon samen en betreurt het vertrek van Stevie G, zo vertelde hij maandag op de persconferentie voor de return tegen Paris Saint-Germain.

voetbalzone

“Het was jammer om te horen dat Stevie vertrekt, want hij is voor mij een geweldige speler. Ik probeer nog steeds alle wedstrijden van Liverpool te kijken, ze hebben erg goede spelers. Maar bij Liverpool wisten ze ook dat het mijn droom was om voor Barcelona te spelen”, aldus de 28-jarige Suárez, die dit seizoen negentien keer scoorde in 34 officiële wedstrijden.

De Uruguayaan zei dat hij zich ondanks zijn schorsing snel wist aan te passen in Barcelona: “Lionel Messi en Neymar zeiden dat ik moest spelen zoals bij Liverpool. En buiten het veld maken we vaak grapjes.” Op de vraag van een journalist of hij zichzelf als de beste speler van de wereld ziet, antwoordde de ex-speler van onder meer Ajax en FC Groningen: “Als ik scoor, maakt dat van mij nog niet de beste speler ter wereld. Omgekeerd ben ik niet de slechtste speler als ik fouten maak.”

Bezig met laden …