voetbalzone

Suárez: ‘Het is slechts instinct, zoiets gebeurt in een seconde’

Erik van Dam20 apr 2015, 14:17
Laatst bijgewerkt: 20 apr 2015, 14:17
Advertentie

Barcelona versloeg Paris Saint-Germain vorige week met 1-3 in het Parc des Princes. De hoofdrolspelers in die wedstrijd waren Luis Suárez en David Luiz. Suárez nam twee van de drie doelpunten voor zijn rekening en David Luiz kreeg twee panna’s van de spits, waarna hij op social media genadeloos werd afgemaakt. Suárez heeft niet lang meer stilgestaan bij de wedstrijd en al zeker niet bij de twee passeeracties in duel met David Luiz, zegt hij.

voetbalzone

‘Het is slechts instinct, zoiets gebeurt in een seconde. Het is niet alsof ik het van tevoren zo had bedacht, of zo”, legt de spits uit. Hij voelde zich ook niet extra goed of sterk toen hij David Luiz tweemaal door de benen speelde. “Als ik scoor, voel ik me niet ’s werelds beste speler en als ik een fout maakt, voel ik me ook niet ineens de slechtste speler op aarde”, benadrukt de Uruguayaanse zomeraankoop van Barcelona.

In de laatste elf wedstrijden van zijn club was Suárez goed voor elf goals. Hij gaat nu echter niet zweven. “Ik weet dat het goed gaat en dat ik nu meer scoor, maar het enige wat ik voor ogen heb is het team helpen. Zolang wij onze wedstrijden winnen en we dat doen met goed voetbal, maakt het mij niet uit wie de doelpunten maakt”, liet hij maandag, een dag voor de tweede ontmoeting met de Fransen.

Bezig met laden …