voetbalzone

‘Suárez is van harte welkom bij Barcelona, hij is een complete spits’

Gijs Freriks05 jul 2014, 20:18
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2014, 20:18
Advertentie

Luis Suárez is wat Marc Barta betreft nog altijd van harte welkom bij Barcelona. De transfer van de Uruguayaanse aanvaller van Liverpool naar Camp Nou wordt mogelijk dit weekeinde nog afgerond en de 23-jarige verdediger denkt dat Suárez een goede aanwinst voor de Spaanse club zou zijn.

voetbalzone

“Voor mij is hij nog altijd een geweldige speler en als hij komt, dan is hij van harte welkom”, vertelde Bartra zaterdag tijdens een sponsoravond. “Hij is een erg complete spits.” Suárez moet voor circa negentig miljoen euro de overstap maken naar Blaugrana. Hij kan dan vanwege zijn schorsing naar aanleiding van het bijtincident echter pas vanaf eind oktober in actie komen voor Barcelona.

Suárez moet na Ivan Rakitic, Claudio Bravo en Marc-André Ter Stegen de vierde zomeraanwinst van Barcelona worden. “Bravo kent de competitie en dat is een voordeel”, vervolgt Bartra. “Ter Stegen is een uitstekende keeper, hij houdt veel ballen tegen en is voetballend sterk. Rakitic is erg compleet en zal zich snel thuis voelen.”

Bezig met laden …