voetbalzone

Suárez: 'Je kan deze wedstrijd niet laten fluiten door een Serviër'

Bart Kruyt14 apr 2015, 23:42
Laatst bijgewerkt: 14 apr 2015, 23:42
Advertentie

Mario Mandzukic had het er in de derby met Real Madrid maar druk mee. De aanvaller van Atlético Madrid was vooral in de tweede helft bij verschillende opstootjes betrokken en liep nog even met een bebloed gezicht rond, nadat Sergio Ramos hem een elleboogstoot zou hebben gegeven. Mario Suárez keek toe en begrijpt niet waarom er geen rode kaart werd getrokken..

voetbalzone

De Madrileense burenruzie stond onder leiding van Milorad Mazic en hij was volgens Suárez niet de juiste man om de wedstrijd te fluiten. "Met alle respect, maar je kan deze wedstrijd niet laten fluiten door een Serviër", zo luidde de opvallende reactie van de middenvelder aan TVE. "De scheidsrechter was heel erg slecht, hij kon het tempo van de wedstrijd niet aan. Dat is geen excuus voor het resultaat van deze wedstrijd, maar ik hoop dat we volgende week een betere scheidsrechter tegenkomen."

Iker Casillas, doelman van Real, begreep niet helemaal waar Suárez nou zo over mopperde: "Ik denk dat hij goed gefloten heeft", zei de keeper. "Hij had misschien wat strenger kunnen zijn, maar hij was eerlijk voor beide partijen."

Bezig met laden …