voetbalzone

Suárez onthult: 'Lodeiro wil naar mij in Amsterdam komen'

Daniel Cabot Kerkdijk19 jan 2010, 11:24
Laatst bijgewerkt: 19 jan 2010, 11:24
Advertentie

Volgens Luis Suárez maakt Ajax een goede kans op de komst van Nicolás Lodeiro. De aanvallende middenvelder van Nacional uit Uruguay wordt door tal van clubs in Europa begeerd, maar AZ en Ajax zouden volgens diverse media het meest concreet zijn. Volgens Suárez gaat de voorkeur van zijn twintigjarige landgenoot uit naar Ajax. "Lodeiro wil naar mij in Amsterdam komen."

/

"Ik heb met Lodeiro samengespeeld in de jeugd van Nacional", vertelt Suárez aan AT5. "Hij is een goede speler. Ik denk dat hij ons kan helpen. Hij is een echte nummer tien en kan veel assists geven aan onze spitsen. Loidero wil naar mij in Amsterdam komen. Ik denk niet dat AZ een kans heeft." AZ heeft volgens media in Uruguay als enige een bod van vijf miljoen euro uitgebracht.

Lodeiro is een van de grootste talenten van Uruguay Hij maakte op achttienjarige leeftijd zijn debuut bij Nacional, en speelde sindsdien 43 duels. Daarin kwam hij negen keer tot scoren. Zijn debuut in het nationale elftal heeft hij inmiddels ook achter de rug. Lodeiro debuteerde op 14 november 2009 tegen Costa Rica in de basis en was vier dagen later in de return eveneens van de partij.

Bezig met laden …