voetbalzone

Suárez staat voor terugkeer: ‘Iedereen wil daar spelen’

Gijs Freriks26 mei 2016, 21:10
Laatst bijgewerkt: 26 mei 2016, 21:10
Advertentie

Barcelona heeft volgens SPORT besloten om de terugkoopoptie op Denis Suárez te lichten en dient daarvoor 3,25 miljoen euro te betalen aan Villarreal. De 22-jarige linksbuiten lijkt er zelf geen problemen mee te hebben wanneer hij in de zomer moet terugkeren naar het Camp Nou.

/

“Het is de droom van iedere voetballer om voor Barcelona te spelen, het is de beste ploeg van de wereld. Lionel Messi, Neymar en Luis Suárez zijn niet te stoppen, maar spelers als Andrés Iniesta, Gerard Piqué, Sergio Busquets en Javier Mascherano zijn ook erg belangrijk. Het is leuk om hen te zien spelen”, aldus Suárez, die een terugkeer naar de Premier League echter ook niet durft uit te sluiten.

“Waarom niet? Het Engelse voetbal is prachtig en ik heb er goede herinneringen aan overgehouden. Ik heb bovendien een nieuwe leefstijl en cultuur leren ontdekken. Ik ben als persoon en als voetballer gegroeid, ondanks dat ik moeite had om mij in het eerste te spelen”, besluit de jeugdinternational, die eerder voor Manchester City uitkwam.

Bezig met laden …