voetbalzone

Suárez valt tegen: ‘Luis Enrique moet hem klap in zijn gezicht geven’

Daniel Cabot Kerkdijk22 jan 2015, 08:05
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2015, 08:05
Advertentie

Luis Suárez is top op heden in het tenue van Barcelona geen schim van de trefzekere voetballer in dienst van Liverpool. Hoewel de ploeg van Luis Enrique over het algemeen geen moeite heeft om doelpunten te maken, staat de teller van de topaankoop na vijftien officiële duels pas op vijf doelpunten. In het bekerduel met Atlético Madrid (1-0) ging er woensdag van alles mis.

voetbalzone

Suárez had in het eerste kwartfinaleduel met Atlético minimaal één keer moeten scoren, maar liet diverse mogelijkheden onbenut. Zo verprutste hij heerlijk voorbereidend werk van Ivan Rakitic, door een meter voor het doel hoog over te schieten. Op social media wordt het falen van de ex-speler van FC Groningen en Ajax uitgebreid besproken. Tweets als ‘Suárez mist deze kansen om snel naar Liverpool terug te keren’, ‘Suárez voldoet op geen enkele manier: hij mist kansen, hij lijdt balverlies en duikt keer op keer’, ‘Wat een slapjanus die Suárez, ik kan dit niet langer aanzien. Hij moet een klap in zijn gezicht van Luis Enrique krijgen’ passeren de revue.

Sommige gebruikers van Twitter zien zelfs overeenkomsten tussen Suárez Fernando Torres. Beiden waren briljant in het tenue van Liverpool, gingen voor veel geld naar een andere club en waren daar niet succesvol. Luis Enrique was na afloop van het bekerduel positief over Suárez. “Ik heb honderd procent vertrouwen in het team en honderd procent vertrouwen in Suárez. Hij heeft helaas niet kunnen scoren, maar hij hield de centrale verdedigers bezig. Dat soort spelers hebben we nodig”, claimde hij.

Bezig met laden …