voetbalzone

‘Suárez was al van wereldklasse, maar hij is nu van een nog hoger niveau’

Peter Nusselder25 nov 2015, 08:15
Laatst bijgewerkt: 25 nov 2015, 08:15
Advertentie

Velen hielden hun hart vast bij Barcelona, toen Lionel Messi geblesseerd wegviel. De ploeg van trainer Luis Enrique had echter weinig last van de afwezigheid van de Argentijnse sterspeler, mede omdat Luis Suárez aan de lopende band scoorde de afgelopen weken. Tijdens het Champions League-duel met AS Roma blonk de ex-Ajacied dinsdag samen met de teruggekeerde Messi opnieuw uit.

voetbalzone

Beiden waren tijdens de 6-1 overwinning goed voor twee doelpunten en Steven Gerrard is onder de indruk van zijn voormalig ploeggenoot. De huidige Los Angeles Galaxy-middenvelder speelde met Suárez samen bij Liverpool, de club die de Uruguayaan medio 2014 verruilde voor het Camp Nou. De aanvaller heeft zich sindsdien nog verder ontwikkeld, heeft Gerrard gezien.

“Hij was al van wereldklasse, maar hij is nu van een nog hoger niveau”, vertelt de Engelsman aan BT Sport. “Als je kijkt naar sommige goals die hij maakt… het zijn doelpunten die ik vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Hij lijkt helemaal op zijn plaats en op zijn gemak. Hij behoort tot de beste drie voetballers van de wereld”, vergelijkt Gerrard zijn ex-medespeler met Messi en Cristiano Ronaldo.

Bezig met laden …