voetbalzone

Suárez: ‘Wat hij over me heeft gezegd zal ik nooit meer vergeten’

Erik van Dam01 feb 2013, 07:15
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2013, 07:15
Advertentie

Luis Suárez is zeer dankbaar voor zijn goede periode bij Liverpool. De supporters van the Reds sloten hem snel na zijn komst al in hun hart en ook zijn teamgenoten zijn in de media louter positief over de spits. Steven Gerrard noemde Suárez zelfs de beste centrumspits met wie hij ooit in één team speelde. Een enorm compliment voor de Zuid-Amerikaan, realiseert hij zich.

/

“Ik krijg echt kippenvel als ik zoiets hoor”, zegt Suárez. Gerrard schatte hem met zijn woorden hoger in dan befaamde ex-spitsen van Liverpool als Fernando Torres, Michael Owen en landgenoten als Wayne Rooney. “In Uruguay noemen we het Carne de Gallina, kippenvel. Het is echt hoe het aanvoelt. Gerrard is zo’n goede speler en wat hij over me gezegd heeft, zal ik nooit meer vergeten.”

“Het is werkelijk ongelooflijk”, zegt Suárez dankbaar in de Daily Mail. “Hij heeft zo’n goede reputatie opgebouwd in het Engels voetbal en is een voorbeeld voor alle anderen hier, met name voor mij. We respecteren hem ten zeerste, hij heeft bijna alles gewonnen en als je op het veld iets fout doet, zegt hij dat niet in je gezicht. Pas na afloop komt hij je vertellen hoe het anders moet.”

Bezig met laden …