voetbalzone

‘Suárez werkt zich uit de naad, hij is klaar voor Manchester United’

Peter Nusselder19 sep 2013, 09:50
Laatst bijgewerkt: 19 sep 2013, 09:50
Advertentie

Het gaat Liverpool voorlopig goed af zonder Luis Suárez, maar trainer Brendan Rodgers zal toch blij zijn als de topscorer van vorig seizoen zijn schorsing zal hebben uitgezeten en weer beschikbaar is. Woensdag hoopt de spits zijn rentree te maken in het Capital One Cup-duel met Manchester United.

/

Suárez heeft dan tien wedstrijden toegekeken, nadat hij Branislav Ivanovic van Chelsea in de arm beet en een schorsing van tien wedstrijden kreeg. Zowel Liverpool als Suárez heeft er ondertussen alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de Uruguayaan er bij zijn terugkeer direct weer staat. “We hebben achter gesloten deuren verschillende duels geregeld”, vertelt Rodgers aan de Liverpool Echo.

“We hebben intern elf tegen elf gespeeld, maar er zijn ook andere teams op bezoek gekomen. Daarnaast heeft Luis interlands gespeeld en heeft hij hier veel individuele arbeid verricht. Dat is dan wel niet vergelijkbaar met het spelen van een wedstrijd, maar hij heeft dat op de training wel geprobeerd na te bootsen en zit op het niveau waarvan we denken dat hij gelijk weer mee zal kunnen. Hij werkt zich echt uit de naad”, benadrukt de coach, die verwacht dat Suárez woensdag inzetbaar is op Old Trafford.

Bezig met laden …