voetbalzone

Suárez zet David Luiz voor schut: ‘Mijn doelpunten zijn niet belangrijk’

Gijs Freriks15 apr 2015, 23:05
Laatst bijgewerkt: 15 apr 2015, 23:05
Advertentie

Barcelona verloor nog nooit een wedstrijd waarin Luis Suárez scoorde en dat was woensdagavond niet anders. De Uruguayaan troefde invaller David Luiz twee keer af en kwam dus ook tweemaal op het scorebord terecht in de eerste kwartfinalewedstrijd tegen Paris Saint-Germain: 1-3.

voetbalzone

“We wisten van tevoren dat we geconcentreerd moesten spelen om te winnen, want tegen een topteam moet je altijd geconcentreerd zijn. Dit is een goed resultaat, maar we zijn er nog niet. In het voetbal weet je het maar nooit. Er zijn nog negentig minuten te gaan en we moeten gewoon nog één keer presteren om de volgende ronde te halen. Mijn eigen wedstrijd? Ik win liever, dat is belangrijker dan mijn doelpunten”, zei Suárez na afloop tegen Canal+.

“We hebben slim gespeeld, hebben veel meters gemaakt en hebben het voorin afgemaakt. We wisten dat PSG achterin wat gaten zou laten vallen. Ze missen natuurlijk ook een paar belangrijke spelers, dat was te zien”, besluit de Uruguayaan. De Parijzenaars konden niet beschikken over Marco Verratti en Zlatan Ibrahimovic en Luiz was niet fit genoeg om aan de wedstrijd te beginnen. Hij viel echter al gauw in voor de geblesseerd geraakte Thiago Silva.



Bezig met laden …