voetbalzone

'Suárez zit bij de beste vijf voetballers van dit moment, met gemak'

Bart Kruyt20 jan 2013, 23:25
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2013, 23:25
Advertentie

Steven Gerrard is een erg grote fan van Luis Suárez: dat moge inmiddels wel duidelijk zijn. De aanvoerder van Liverpool zei eerder al dat de Uruguayaan de beste aanvaller is met wie hij ooit heeft samengespeeld en gaat nu nog een stapje verder. Volgens Gerrard hoort Suárez bij de beste vijf voetballers van dit moment: "Hij is echt ongelooflijk goed", zegt de middenvelder.

/

Suárez speelt nu twee jaar voor Liverpool en is in die periode uitgegroeid tot een publiekslieveling op Anfield. "Hij zit bij de beste vijf voetballers van dit moment, met gemak", vindt Gerrard. "Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zitten op een apart niveau, maar ik denk niet dat er naast deze twee spelers een voetballer te vinden is die beter is dan Suárez."

Gerrard houdt er dan ook rekening mee dat clubs zich zullen gaan melden voor Suárez: "Ik weet niet of hij bij Liverpool wil blijven als we er niet in slagen om Champions League-voetbal te bereiken", geeft de middenvelder toe. "Hij heeft onlangs een langdurig contract getekend en ik weet dat hij zich goed voelt bij de club, maar alleen hij kan zeggen wat zijn ambities zijn. Hopelijk kunnen we dit seizoen als vierde eindigen en zo de beslissing voor hem nemen. Luis Suárez hoort in de Champions League, dat kan iedereen wel toegeven."

Bezig met laden …