voetbalzone

Suazo bij zowel Honduras als Chili vraagteken voor openingsduel

Peter Nusselder15 jun 2010, 14:52
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2010, 14:52
Advertentie

In groep H vestigen Honduras en Chili beide de hoop op hun steraanvaller Suazo: Humberto Suazo is de man die het moet doen namens Chili, bij Honduras is David Suazo de speler om wie het draait. Beide ploegen verkeren echter nog in onzekerheid over het meespelen van de belangrijkste voorhoedespeler in het onderlinge duel.

/

Voor de Chileense Suazo, die eind vorige maand een hamstringblessure opliep, is het al een meevaller dat hij er in de eerste wedstrijd wellicht bij kan zijn. De spits van Real Zaragoza zou de eerste twee groepswedstrijden sowieso missen, maar verscheen vorige week ineens toch op de training van de Chileense selectie. Of hij daadwerkelijk van de partij kan zijn tegen Honduras blijft echter twijfelachtig.

David Suazo van Honduras kampt met een spierblessure en doet er alles aan om het treffen met de Chilenen te halen. “Mijn hart zegt me dat ik moet spelen en alles moet geven. Maar het hangt af van andere omstandigheden”, doelde de spits, die afgelopen seizoen door Internazionale werd uitgeleend aan Benfica en Genoa, op zijn fysieke gesteldheid.

Bezig met laden …