voetbalzone

Sulejmani niet meer in beeld bij olympisch Servië

25 jul 2008, 08:34
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2008, 08:34
Advertentie
De Servische voetbalbond heeft voor de aanstaande Olympische Spelen een streep gezet door de naam van Miralem Sulejmani. Een bondsarts constateerde donderdag dat de aanvaller van Ajax onvoldoende hersteld is van een knieblessure die hij nog in zijn tijd als speler van SC Heerenveen opliep.

Sulejmani traint wel mee met de groep maar kwam in de drie oefenduels die Ajax in de voorbereiding speelde, nog geen minuut in actie. Na sommige trainingen is het voor de aanvaller nog nodig om zijn knie in ijs te laten verpakken.

"Als Miralem was opgeroepen, hadden wij hem dan ook gewoon afgestaan’’, zegt technisch manager Danny Blind in AD/Sportwereld. "Maar het is duidelijk dat Sulejmani nog niet fit genoeg is om aan een groot toernooi als de Spelen deel te nemen."

Servië is in China ingedeeld in een poule met Argentinië, Australië en Ivoorkust en plaatste zich een jaar geleden op het EK voor spelers onder de 21 jaar in Nederland voor de Spelen. Servië haalde toen de finale waarin het verloor van Nederland.
Bezig met laden …