voetbalzone

Sulejmani verrast met invalbeurt bij Servië en is klaar voor rentree bij Ajax

Bart Kruyt17 okt 2012, 08:45
Laatst bijgewerkt: 17 okt 2012, 08:45
Advertentie

Miralem Sulejmani lijkt aankomend weekend alweer zijn rentree te kunnen maken in het eerste elftal van Ajax. De aanvaller raakte eind september geblesseerd en leek wekenlang buitenspel te staan met een gescheurde enkelband, maar dinsdagavond kwam Sulejmani verrassend genoeg alweer in actie voor Servië. Ajax' recordaankoop viel in tegen Macedonië.

/

Sulejmani kwam een kwartier voor tijd in de ploeg voor Lazar Markovic en kreeg de opdracht om iets aan de 1-0 achterstand te doen. Dat lukte echter niet: de tussenstand bleef onveranderd en Servië, waar Dusan Tadic en Filip Djuricic in de basis waren begonnen, ging met een minimaal verschil onderuit. Sulejmani lijkt echter weer hersteld te zijn en weer inzetbaar voor Ajax.

Frank de Boer zal daar blij mee zijn, want hij kan Sulejmani goed gebruiken: Jody Lukoki, een andere rechtsbuiten in de Ajax-selectie, kampt namelijk met een knieblessure en staat nog 'enkele weken' buitenspel. Sulejmani beschikt over een aflopend contract in Ajax, dat de samenwerking wil verlengen of de aanvaller in januari wil verkopen. Valencia zou interesse hebben.

Bezig met laden …