voetbalzone

Suler: 'Club Brugge heeft meer recht op tweede plek dan wij'

Bart Kruyt08 mei 2010, 11:56
Laatst bijgewerkt: 08 mei 2010, 11:56
Advertentie

Bij AA Gent leeft men zonder zorgen naar de beslissende competitiewedstrijd tegen Club Brugge toe. De ploeg van Michel Preud’Homme moet zaterdagavond in eigen huis zien te winnen om naar de tweede plek van de ranglijst, die voorronde Champions League-voetbal oplevert. Verdediger Marko Suler voelt geen druk en vindt dat Club de tweede plek eigenlijk meer verdiend dan Gent.

"Brugge blijft Brugge”, zegt de Sloveen in Het Laatste Nieuws. “Ze hebben een goed seizoen gedraaid. Alleen op het einde maakten ze wat fouten. Voor ons zou de tweede plek niet onverdiend zijn, maar over het hele seizoen bekeken, denk ik niet dat ik me vergis als ik zeg dat zij die eigenlijk meer verdienen."

Ook Preud’Homme kent geen extra spanning. "Ons seizoen is al geslaagd", zegt de trainer. "We doen minstens een plaats beter dan vorig jaar. En dat ondanks het vertrek van sterkhouders als Ruiz en Maric! We kunnen dus zeer relaxed naar de match tegen Club toeleven. Iedereen kent ons parcours. Los van de match tegen Club is het al een mooi resultaat. En winnen we de beker, dan is het seizoen van Gent uitzonderlijk.”

Bezig met laden …