voetbalzone

Sunderland praat met Sint-Truiden over PSV-doelwit Mignolet

Bart Kruyt22 apr 2010, 09:32
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2010, 09:32
Advertentie

De strijd om Sint-Truiden-doelman Simon Mignolet zal binnenkort echt gaan losbarsten. Sunderland is concreet geworden voor de keeper, die ook nog altijd op de verlanglijst van PSV staat. “Dat PSV en Anderlecht zijn afgehaakt, klopt in de verste verte niet”, zegt Roland Duchâtelet, voorzitter van Sint-Truiden, in Het Belang van Limburg.

/

De Eindhovenaren hadden volgens Belgische media besloten om het vizier te richten op andere spelers, maar daar is volgens Duchâtelet niets van waar. Ook Udinese is nog geïnteresseerd, maar Sint-Truiden zal binnenkort eerst om tafel gaan met Sunderland. De Engelsen zijn op zoek naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Craig Gordon. “Het is een belangrijke kandidaat, maar zeker niet de enige. Ook met Udinese zullen we praten”, zegt Duchâtelet.

Over de vraagprijs wil de voorzitter niks kwijt. "Omdat dat niet het enige aspect is dat telt bij een transfer van Mignolet”, zegt hij. “Voor STVV is het belangrijk dat hij een reële speelkans heeft. Ik zie hem als een ambassadeur die nog jaren een STVV-etiket zal meedragen. Simon is de vaandeldrager van onze jongste successen."

Bezig met laden …