voetbalzone

Supersnel Manchester United verbaast supporters met e-mail

Thijs Post23 apr 2016, 21:20
Laatst bijgewerkt: 23 apr 2016, 21:20
Advertentie

Manchester United had zaterdag veel moeite met Everton in de halve finale van de FA Cup: diep in de blessuretijd van de wedstrijd hielp Anthony Martial zijn ploeg naar de finale van het bekertoernooi (1-2). Groot was dan ook de verbazing toen de fans enkele tellen na het laatste fluitsignaal een e-mail ontvingen van de club.

/

In de e-mail maakt Manchester United melding van de plaatsing voor de finale van de FA Cup met daarbij informatie over de kaartverkoop. De club laat weten dat er 28.000 kaarten beschikbaar zijn voor de fans, met prijzen die variëren van omgerekend 57 euro tot 147 euro. De e-mail van Manchester United heeft op de sociale media een storm van verontwaardiging veroorzaakt.

“Precies op het moment dat het laatste fluitsignaal ging kreeg ik de e-mail”, schrijft iemand op Twitter. “Heeft de club soms geld nodig? En dat terwijl kaarten tot 2 mei gekocht kunnen worden”, schrijft iemand anders. Ook zijn er mensen die de humor er wel van in kunnen zien. “Waarom duurde het zo lang?”

Bezig met laden …