voetbalzone

Supersterren blinken nog niet uit op Copa América: ‘Er is geen ruimte’

Thijs Post23 jun 2015, 12:35
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2015, 12:35
Advertentie

Vrijdagnacht nemen Argentinië en Colombia het tegen elkaar op in het kader van de Copa América. Beide landen werden voorafgaand aan het toernooi gezien als titelkandidaat. James Rodríguez, een van de sterren van Colombia, heeft veel respect voor de superster van Argentinië. Ook in competitieverband zijn de twee rivalen: James speelt bij Real Madrid, Messi is actief bij Barcelona.

voetbalzone

“Messi is van een andere planeet, er is niemand als hij”, begint James volgens Marca op een persconferentie. “Een direct duel tussen Messi en James? Nee, die komt er niet, dat zou ook niet eerlijk zijn.” James zelf blinkt net als een aantal andere supersterren nog niet uit en dat heeft volgens hem te maken met het feit dat de sterspelers ongelooflijk kort gedekt worden.

“Iedereen zit de beste spelers kort op de hielen. Er is geen ruimte, je krijgt geen centimeter”, probeert James uit te leggen. “In de drie voorgaande wedstrijden kreeg ik nauwelijks ruimte en de wedstrijden waren bijzonder intens. Ik kon daarom niet mijn beste spel spelen.”

Bezig met laden …