voetbalzone

Supersub dolblij: 'Ik ben een Feyenoorder, wil altijd bij Feyenoord blijven'

Bart Kruyt15 mrt 2015, 18:25
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2015, 18:25
Advertentie

Anass Achahbar beleefde zondag een geweldige middag. De Feyenoorder kwam in de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht als invaller binnen de lijnen en voorkwam in blessuretijd puntenverlies voor zijn ploeg, door het winnende doelpunt te maken (1-2). "Het gebeurde zo snel", lachte hij na afloop. "Ik dacht alleen maar; die bal er in tikken. Mijn geduld is beloond."

voetbalzone

Achahbar stond, net als Elvis Manu bij de openingstreffer, helemaal vrij toen hij de bal kon binnenkoppen. De aanvaller rende na zijn doelpunt direct naar Fred Rutten, die volgens Achahbar 'belangrijk voor hem is geweest'. "Hij heeft altijd gezegd dat ik geduld moest hebben. Dat ik nu scoor en het verschil maak, is alleen maar mooi", jubelde de aanvaller in gesprek met RTV Rijnmond.

De 21-jarige Achahbar bewees dus dat hij van waarde kan zijn voor Feyenoord, maar komt dit seizoen nauwelijks aan de bak. Het is nog maar de vraag of hij na dit seizoen nog in De Kuip zal blijven spelen. "Ik blijf keihard werken en moet voor elke minuut vechten, dan zie ik het wel", zegt de aanvaller, die een aflopend contract heeft. "Ik ben een Feyenoorder, wil altijd bij Feyenoord blijven. Maar dat zie ik wel aan het eind van het seizoen, ik ben nu nog bezig met dit seizoen."

Bezig met laden …