voetbalzone

‘Supertalent van veertig miljoen euro ‘prime target’ voor Manchester City’

Thijs Post31 dec 2015, 10:34
Laatst bijgewerkt: 31 dec 2015, 10:34
Advertentie

De Engelse kwaliteitskrant the Guardian pakt donderdag uit met een transferverhaal over Manchester City: volgens het dagblad is Leroy Sané het 'prime target' van the Citizens in de komende transferperiode. De interesse is niet nieuw, want de middenvelder annex aanvaller van Schalke 04 wordt al sinds december 2013 gevolgd door de Engelse grootmacht.

voetbalzone

Sané heeft bij Schalke 04 een contract tot medio 2019 en de Duitse topclub wil minimaal veertig miljoen euro ontvangen. Manchester City is momenteel nog niet van plan om dat te betalen voor de negentienjarige aanvaller, wiens transfersom is bepaald aan de hand van de transfersom van Anthony Martial. Volgens Schalke 04 is Martial, die voor een soortgelijk bedrag van AS Monaco naar Manchester United ging, niet beter dan Sané.

De jonge Duitser wordt door Manchester City gezien als directe versterking, maar toch ook als iemand voor de toekomst. De club van manager Manuel Pellegrini heeft met Sergio Agüero, Wilfried Bony, Samir Nasri, Jesús Navas, David Silva, Kevin De Bruyne, Raheem Sterling, Patrick Roberts en Kelechi Iheanacho al een ongelooflijk aantal goede aanvallend ingestelde spelers.

Bezig met laden …