voetbalzone

Supporters krijgen open brief: ‘Ik zal zeker nog terugkeren bij AZ’

Erik van Dam16 jan 2014, 14:34
Laatst bijgewerkt: 16 jan 2014, 14:34
Advertentie

Maarten Martens is door de voordeur vertrokken bij AZ. De 29-jarige stilist speelde sinds de zomer van 2006 in Alkmaar, maar gaat nu voor een avontuur bij PAOK Saloniki in Griekenland. Na zevenenhalf jaar in Noord-Holland te hebben gespeeld heeft hij een band opgebouwd met AZ en de achterban en dus valt het vertrek hem niet makkelijk. Hij belooft echter terug te zullen keren.

voetbalzone

Martens maakte donderdag ‘een laatste rondje’ door het AFAS Stadion en schudde iedereen die hij tegenkwam nog even de hand. Letterlijk iedereen bedanken gaat niet, dus neemt hij in een open brief op de clubwebsite afscheid van iedereen die AZ een warm hart toedraagt. Martens zegt dat hij zo’n beetje alles heeft meegemaakt bij de club; de winst van de landstitel, Johan Cruijff Schaal en KNVB Beker, maar ook de ondergang van hoofdsponsor DSB.

“Ik zal mijn tijd bij AZ nooit vergeten en denk nog vaak terug aan de bijzondere wedstrijden die ik mocht spelen tegen onder meer Fenerbahçe, Newcastle United, Anderlecht, Udinese en Valencia. Legendarische wedstrijden die me altijd zullen bijblijven en die ervoor zorgden dat AZ in m’n hart geworteld zit. Ik wil iedereen hartelijk danken voor de enorme waardering die ik altijd heb gevoeld. Het is die waardering waardoor ik in de toekomst zeker nog terug zal keren bij AZ”, belooft de Belg.

Bezig met laden …