voetbalzone

Supporters Real Madrid zitten niet te wachten op komst Benítez

Bart Kruyt22 mei 2015, 12:52
Laatst bijgewerkt: 22 mei 2015, 12:52
Advertentie

Real Madrid greep dit seizoen naast het kampioenschap, de Copa del Rey én de Champions League en Carlo Ancelotti moet nu vrezen voor het verliezen van zijn baan. Rafael Benítez wordt genoemd als mogelijke opvolger voor de coach: de geboren Madrileen heeft een aflopend contract bij Napoli en zou graag aan de slag willen gaan bij Real. De fans zien dat echter niet zitten.

voetbalzone

De Spaanse sportkrant AS vroeg in een poll aan de supporters wie zij volgend seizoen voor de groep willen zien staan bij Real. Benítez bleek geen populaire kandidaat: de Spanjaard kreeg slechts acht procent van de stemmen. Overigens hoopt bijna de helft van de supporters (43%) dat Ancelotti gewoon mag blijven. Als de coach echt moet vertrekken, dan ziet men Jürgen Klopp (29%) als de meest geschikte vervanger.

Zaakwaarnemer Manuel García Quilon zei donderdag nog dat Benítez wel wat voelt voor een terugkeer bij de club waar hij al eerder trainer was van Real Onder-19 en Real B: "Op het moment speelt er niets en zijn er alleen geruchten. Ik kan niet in zijn hoofd kijken, maar ik denk dat hij erg gelukkig zou zijn om Real op een dag te coachen", sprak de belangenbehartiger.

Bezig met laden …