voetbalzone

Swansea heeft opnieuw geen geluk: 'De vraagprijs is ongelooflijk'

Bart Kruyt03 jul 2013, 15:38
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2013, 15:38
Advertentie

Swansea City versterkte zich dinsdagavond met Alejandro Pozuelo en de van Real Betis overgenomen middenvelder werd daarmee de zevende Spanjaard in de selectie van de club uit Wales. The Swans proberen ook wel andere nationaliteiten naar de club te halen, maar hebben daar niet veel geluk bij. Ook door de naam van Thomas Ince kan een streep worden gezet.

/

Swansea toonde interesse in de smaakmaker van Blackpool, maar kreeg te horen dat Ince liefst tien miljoen euro moet gaan kosten. "De vraagprijs is ongelooflijk", zegt Swansea-voorzitter Huw Jenkins. "Onze manager (Michael Laudrup, red.) houdt hem al een tijdje in de gaten, al sinds Blackpool tegen ons speelde. Er bestaat geen twijfel over dat Thomas Blackpool deze zomer zal verlaten, maar ik heb geen idee waar hij naartoe zal gaan."

De 21-jarige Ince lijkt op weg naar de grote rivaal van Swansea, Cardiff City. Blackpool schijnt een bod van de promovendus te hebben geaccepteerd. Swansea richt zich dus op andere versterkingen en hoopt op de komst van de Ivoriaan Wilfried Bony, maar de onderhandelingen met Vitesse (dat niets van zich laat horen) verlopen moeizaam. Ook de poging van Swansea om Belgisch international Nacer Chadli weg te halen bij FC Twente heeft nog geen succes opgeleverd.

Bezig met laden …