voetbalzone

Swansea slaat nieuw Wigan-bod op Bodde af

01 sep 2009, 14:30
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2009, 14:30
Advertentie
Wigan Athletic heeft op de laatste dag van de transfermarkt toch nog een poging gewaagd om Ferrie Bodde los te weken bij Swansea City. The Latics brachten een tweede bod van deze zomer uit, maar Swansea bleek opnieuw niet bereid om mee te werken. De Nederlander kan een overgang naar de Premier League daarom vergeten.

Bij Wigan staat sinds enkele weken Roberto Martinez aan het roer, die vorig seizoen nog bij Swansea onder contract stond. De Spaanse oefenmeester kent Bodde dan ook goed en wilde hem graag naar Wigan halen. Swansea is echter niet bereid om de middenvelder zijn overgang naar Engelands hoogste niveau te gunnen. De club wees twee voorstellen van Wigan af.

“Het eerste bod was niet eens het overwegen waard”, vertelde Swansea-voorzitter Huw Jenkins. “Het tweede bod was beter, maar we willen Ferrie voor de club behouden.” De voormalig middenvelder van ADO Den Haag herstelt nu nog van een knieblessure. “Hij is bijna fit en we kijken er naar uit om hem weer op het veld te zien”, aldus Jenkins.
Bezig met laden …