Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sydney van Hooijdonk kan door opvallende ruildeal rentree in Eredivisie maken’

Laatste update:

AZ-aanvaller Jens Odgaard staat op de radar van Bologna, zo meldt La Gazzetta dello Sport. De huidige nummer zeven van de Serie A denkt aan een huurconstructie waarbij Sydney van Hooijdonk in een ruildeal moet worden betrokken.

Transfermarktexpert Fabrizio Romano meldde eerder op de zaterdag al dat Van Hooijdonk Bologna nog deze transferwindow op huurbasis mag verlaten.

Door de naderende komst van Vélez Sarsfield-spits Santiago Castro lijkt de Nederlandse spits nog verder uit beeld te raken bij Bologna, waardoor de club inzet op een tijdelijk vertrek van de 23-jarige spits uit Breda.

Volgens La Gazzetta dello Sport willen de Italianen zich deze winter nog verder versterken en hopen ze Van Hooijdonk tijdelijk bij AZ te stallen. Odgaard moet in dat geval de omgekeerde weg bewandelen. De 24-jarige Deen is dit seizoen geen onbetwiste basisspeler in Alkmaar.

Ook in het geval van Odgaard zou het om een uitleenbeurt gaan. De aanvaller kwam deze jaargang niet verder dan 688 speelminuten, verdeeld over 25 duels.

AZ wist zich al te verzekeren van de komst van Lequincio Zeefuik, al komt de aanvaller hoogstwaarschijnlijk pas komende zomer over naar Alkmaar. Daarmee hoeft hij een eventuele huurperiode van Van Hooijdonk niet in de weg te zitten.

Mocht Odgaard tijdelijk de overstap maken naar Bologna dan treedt hij in de voetsporen van Jesper Karlsson en Sam Beukema. Het tweetal ruilde AZ afgelopen zomer in voor een definitieve transfer naar i Rossoblù.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Een ding is een feit, die speelt de tweede seizoenshelft in de eredivisie! Twente of AZ, ben heel benieuwd…

27 januari 2024 om 19:38

Heerenveen is ook een optie. Die willen hem weer graag huren.

27 januari 2024 om 20:00

Laat maar mooi naar AZ gaan.

Zou hier niet zo het nut van zien voor ons. Odgaard is tot dusver niet bijster indrukwekkend geweest in een AZ shirt maar tenminste wel op meerdere plaatsen inzetbaar. Tenzij Martens ook zo gek is om Pavlidis uit de spits weg te halen heb je niet zoveel aan Van Hooijdonk.

27 januari 2024 om 19:42

Als AZ van Hooijdonk binnenhaalt, zou die dan niet ook Meerdink in de weg lopen? Of is die er volgend seizoen nog niet klaar voor?

27 januari 2024 om 20:02

Meerdink maakt al weinig minuten doordat Pavlidis topfit is en een geweldig seizoen draait dus heel veel impact zou Van Hooijdonk daar niet op hebben. Daarnaast wordt Meerdink al een tijdje in verband gebracht met verhuur aan Vitesse of bovenkant KKD.

27 januari 2024 om 23:28

Ik zie Martens het niet snel doen, maar ik zou een 3-5-2 bij AZ willen zien. Ryan; Goes, Bazoer, Penetra; Sugawara, Dantas, Clasie, Mijnans, Moller Wolfe; Odgaard/Van Hooijdonk, Pavlidis. Lahdo erbij voor Dantas of Mijnans wanneer er een goal nodig is. De vleugels zijn te beperkt bij AZ momenteel, en ik denk dat Poku ook aardig kan gedijen in een twee spitsen systeem. Ik vind Poku een best aardige afmaker. In de verdediging zou ik Martins Indi eindelijk banken, Bazoer heeft bij Vitesse laten zien zeer goed te passen in een driemans verdediging. Als je dan echt wil afwijken van wat Jansen probeerde dan is een 352 wel iets om het volledig om te gooien.

Rare constructie. Spelers ruilen om te huren heb ik nog nooit voorbij zien komen. Maar dan komt gelukkig van hooijdonk niet naar twente.

27 januari 2024 om 20:02

Tja die ruildeals. Het gebeurt bijna nooit.Denk eerlijk gezegd dat Van Hooijdonk niet een slecht zou staan bij Twente. Je krijgt er jammer genoeg ook gauw drama bij. Pierre op de tribune, samen met zijn grote vriend Steijn.Wel goede tv als neutrale kijker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren