voetbalzone

Taarabt mist respect en stelt zich niet beschikbaar voor Gerets

Bart Kruyt22 okt 2010, 08:10
Laatst bijgewerkt: 22 okt 2010, 08:10
Advertentie

Eric Gerets heeft direct een eerste probleem op te lossen bij de Marokkaanse ploeg. De Belgische trainer, die na de uitschakeling met Al-Hilal in de Aziatische Champions League op maandag in Marokko wordt verwacht, zal de telefoon moeten pakken en Aadel Taarabt bellen. De middenvelder van Queens Park Rangers stelt zich niet meer beschikbaar voor de nationale ploeg.

Het zit Taarabt niet lekker dat interim-bondscoach Dominique Cuperly hem uitnodigde voor de wedstrijd tegen Tanzania, maar hem niet in actie liet komen. “Ik wil tijdelijk stoppen bij de nationale ploeg en mij volledig op mijn ploeg Queens Park Rangers richten”, zei Taarbat in Le Matin. “De technische staf van Marokko heeft weinig respect getoond voor mij.”

“Het feit dat ik werd opgeroepen en lang op weg was maar niet speelde, heeft pijn gedaan”, vervolgde de 21-jarige Marokkaan, die mislukte bij Tottenham Hotspur en nu in de Championship speelt. “Ik wil altijd spelen en nu ik niet speel, doe ik een stapje terug. Ik heb vorige keer 22 uur gereisd maar speelde geen minuut en niemand legde mij uit waarom. Dit heeft zo geen zin meer.”

Bezig met laden …