voetbalzone

Tabloid pakt uit met aanstaande zomertransfer van ‘big-money flop’ Depay

Daniel Cabot Kerkdijk27 mrt 2016, 07:15
Laatst bijgewerkt: 27 mrt 2016, 07:15
Advertentie

Memphis Depay blijft waarschijnlijk maar één seizoen aan Manchester United verbonden, zo verzekert onder meer The Sun. Volgens de meest fameuze tabloid van Engeland is de clubleiding in de komende maanden bereid om formele biedingen op de Dutch big-money flop te bestuderen. De ex-PSV’er is niet de enige die mogelijk een transfer wacht.

/

Depay kwam voor ruim dertig miljoen euro over van PSV. De Oranje-international kan tot dusver niet aan de verwachtingen voldoen: hij komt de laatste maanden maar weinig in de plannen van Louis van Gaal voor en haalt vaak om niet-sportieve redenen de kranten. Na 39 officiële duels staat de teller op maar zeven doelpunten.

De situatie van Depay is ook een hard gelag voor Van Gaal. Het feit dat United vaak aanvallend onmachtig is en Van Gaal zijn dure landgenoot niet aan de praat krijgt, zorgt ervoor dat de druk op de schouders van de manager steeds groter wordt. Ook Morgan Schneiderlin, die vorig jaar zomer overkwam van Southampton, zou mogen vertrekken. Ook Phil Jones en Marcos Rojo zouden inmiddels niet meer zeker zijn van hun continuïteit.

Bezig met laden …